ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ & ΟΙΝΟΣ
Εστιατόριο ΣΟΦΟΣ / ώρα 18:00
Επιμέλεια και παρουσίαση κρασιών Στέφανος Κόγιας ( DipWSET )
Εστιατόριο 17 ΧΩΡΙΑ / ώρα 18:00
Επιμέλεια και παρουσίαση κρασιών Χρήστος Θεοδωρόπουλος (Sommelier Herve restaurant).
‘Eναρξη Μεγάλων Ημερών Νεμέας 2025
Οπτικοακουστικό πολυθέαμα αφιερωμένο στο Αγιωργίτικο με ζωντανή μουσική σε έργα
Θεοδωράκη και Χατζιδάκι.
Επιμέλεια – παρουσίαση: Δημήτρης Χατζηνικολάου.
Προαύλιο Ειρηνοδικείου Νεμέας / ‘Ωρα: 19:30
___________________________________________________________________________
ΣΑΒΒΑΤΟ 6/9
11:00 – 18:00
Ανοιχτή γευσιγνωσία στον χώρο του Συνδέσμου
11:00
Γευσιγνωσία “Ροζέ Αγιωργίτικο”
Επιμέλεια – παρουσίαση: Μαρία Τζίτζη (Χημικός-οινολόγος, συγγραφέας)
Χώρος: Ξενοδοχείο KERA NEME.
13:00
Masterclass “Κυδωνίτσα”, Τιμώμενη Ελληνική ποικιλία.
Κυδωνίτσες από όλη την Ελλάδα.
Επιμέλεια – παρουσίαση: Στέφανος Κόγιας (DipWSET)
Χώρος: CUVEE Wine bar
15:00
Γευσιγνωσία Π.Ο.Π. ΝΕΜΕΑ
Επιμέλεια – παρουσίαση: Κώστας Τουλουμτζής (Οινοχόος)
Χώρος: ΑΝΑΤΟΛΗ Wine bar
19:00
“Ανακαλύπτοντας την πολυπλοκότητα της Νεμέας, τρία ποτήρια τη φορά”
Επιμέλεια – παρουσίαση: Κωνσταντίνος Λαζαράκης MW.
Χώρος: Ξενοδοχείο Terra vinum
ΚΥΡΙΑΚΗ 7/9
11:00 – 18:00
Ανοιχτή γευσιγνωσία στον χώρο του Συνδέσμου
11:00
Γευσιγνωσία “Τα Λευκά της Νεμέας”
Επιμέλεια – παρουσίαση: Θεόδωρος Λέλεκας
Χώρος: Ξενοδοχείο Naias
13:00
Γευσιγνωσία “Εξαιρετικών ελαιολάδων & Σπάνιων παλαιωμένων οίνων Π.Ο.Π. ΝΕΜΕΑ”
Επιμέλεια – παρουσίαση: Μαρία Κατσούλη (Γευσιγνώστης ελαιολάδου) &
Ελένη Κεφαλοπούλου (Δημοσιογράφος οίνου).
Χώρος: Ξενοδοχείο KERA NEME.
Team IsthmosNews |
Facebook: IsthmosNews
Facebook: ΔΗμότης Της Κορινθίας by IsthmosNews